Skip to main content

Over Fysiotherapie Den Haag

Mara Tar Fysiotherapie

Over Fysiotherapie Den Haag

Mara Tar Fysiotherapie ondersteunt, adviseert en behandelt volwassenen en kinderen. Ieder lichaam is anders, elk individu moet op een andere manier benaderd worden. Kortom; zorg op maat. Heb je een vraag over je gezondheid of wil je advies vragen omdat je weer begonnen bent met sporten? Ga je revalideren na een operatie? Heb je klachten die vanzelf niet weggaan?

Neem gerust (mail) contact op met onze praktijk.
Vergeet niet: preventie is belangrijk! Zo voorkom je dat je klachten gaat ontwikkelen. 

Iedere ouder heeft wel eens een vraag over het beloop van de ontwikkeling: `Loopt mijn kind op schema ten opzichte van leeftijdsgenootjes?` Is hij niet te traag? Heeft hij niet doorgezakte voeten? Kan groeipijn behandeld worden?

Het is heel begrijpelijk dat ouders zich zorgen maken over hun kinderen. Een kind groeit, beweegt, ontdekt, leert, speelt en sport. Een gezonde kind ontwikkelt zich dynamisch. De ene keer gaat de motorische ontwikkeling sneller de andere keer de cognitieve of sociaal- emotionele ontwikkeling.

Kinderen zijn ook gevoelig. Ze maken vriendjes of ruzie met vriendjes, ze sporten fanatiek of zij zijn juist niet te motiveren, ook kunnen kinderen valangst ontwikkelen. Een aangrijpend gebeurtenis zoals de komst van een baby of het overlijden van een familielied kan ook effect hebben op de ontwikkeling van het kind.

Heb je vragen over de motorisch ontwikkeling van je kind? Merkt u iets aan het bewegen van uw kind die je niet vertrouwd? Of wilt je alleen weten of je kind conform haar/zijn leeftijd zich ontwikkelt?

Neem gerust contact op met onze praktijk! Je hoort dan binnen enkele dagen van ons.

Mara over kinderfysiotherapie

Ik wist al van jongs af aan dat ik met kinderen wilde werken. Ik vond het altijd interessant om te zien hoe een kind zich ontwikkelt, beweegt en leert. Het verbaasde me steeds hoe snel kinderen dingen begrijpen van de wereld rond hun heen en hoe makkelijk kinderen zich aan kunnen passen.

Ik probeerde te begrijpen waarom sommige kinderen zich anders of langzamer ontwikkelden dan hun leeftijdsgenoten. Kwam dat door hun karakter, door een ziekte of door en vertraagde rijping? Of misschien toch door iets heel anders…?

Het was voor mij een logische keuze om kinderfysiotherapie te gaan studeren. Ik heb eerst de opleiding tot algemeen fysiotherapeut op de Hogenschool van Utrecht (Verkorte opleiding fysiotherapie) afgerond. Daarna ging ik me specialiseren voor kinderen. Ik behaalde in 2008 mijn diploma Kinderfysiotherapie. Ik ben heel dankbaar dat ik dit werk mag doen.

Ik hoop mijn werk met veel passie nog vele jaren voor te zetten.

Registraties

Ik ben BIG (29065861004) en CKR (312718) geregistreerd fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut.
Ik ben aangesloten bij de KNGF en bij de NVFK.

Bekijk mij profiel nu op LinkedIn.

10
1 november 2023

Mara Tar behandelt mij (gelukkig) al jaren voor oa fibromyalgie en operaties die ik moest ondergaan aan voet. Ik kan mij geen betere, fijnere en lievere fysiotherapeute wensen en hoop nog lang bij haar te mogen komen voor behandeling.

10
1 mei 2023

Fijne fysiotherapeute (heeft diepgaande kennis en handelt professioneel) en een fijn mens (ook belangrijk tijdens de behandeling)!